Želite opraviti tečaj za voditelja čolna digitalno? Udeležite se našega spletnega tečaja.

Zaradi aktualnih razmer, smo se tudi v Mare Optimum akademiji odločili, da bomo ponudili tečaje v digitalni obliki. Izberite si razporožljiv termin in z vplačilom potrdite vašo prisotnost. Pred datumom tečaja vam bomo poslali Mare Optimum paket, ki bo vseboval literaturo in pripomočke, ki jih boste potrebovali. Tečaj se opravlja preko aplikacije Zoom.

Cena tečaj pa znaša 165 EUR z DDV.

Naš spletni tečaj za voditelja čolna traja je skladen izpitnemu programu Uprave Republike Slovenije za pomorstvo. Med potekom tečaja boste v udobju lastnega doma osvojili različne veščine s pomočjo kombiniranega sistema predavanj ter praktične izvedbe vaj iz aktualnih pomorskih primerov, hkrati pa vas bomo tudi zelo kvalitetno pripravili na opravljanje izpita, saj smo za naše tečajnike zbrali tudi vsa vprašanja z odgovori, ki se pogosto pojavijo na izpitnem vprašalniku.

Tečaj vodijo izkušeni predavatelji, ki se posvetijo tečajnikom, tako da so ti dobro pripravljeni na izpit in znajo odgovoriti vsa vprašanja, ki se jih lahko dobi na državnem izpitu.

Vsebina tečaja za voditelja čolna:

Navigacije
Pomorstva
Motor-znanstva
Predpisov
Meteorologije

Paket literature in pripomočkov:

Priročnik za voditelja čolna
Zbirka izpitnih vprašanj in odgovorov
Navigacijska karta šestilo in ravnili
Vrv za učenje vozlov